Site icon NewsIT

Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε 78χρονος Έλληνας από την Κοζάνη – Κραυγή αγωνίας από την κόρη του

07.09.2024 | 20:12
Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε 78χρονος Έλληνας από την Κοζάνη – Κραυγή αγωνίας από την κόρη του

Θρίλερ επικρατεί από την Πέμπτη (05.09.2024) στην Κωνσταντινούπολη με την εξαφάνιση ενός 78χρονου Έλληνα τουρίστα με καταγωγή από την Κοζάνη.

Ο άτυχος 78χρονος είχε πάει εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με τον σύλλογο συνταξιούχων απο την Κοζάνη. Η παρέα του τον είδε για τελευταία φορά σε σημείο κοντά στην πλατεία Ταξίμ το απόγευμα της Πέμπτης 07.09.2024. Για την εξαφάνιση ενημερώθηκε η αστυνομία και το ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.

Την ίδια στιγμή που η αγωνία για την τύχη του ηλικιωμένου μεγαλώνει, η κόρη του 78χρονου, Ντίνα Παπαδημητρίου, μιλάει στο newsit:

«Ο πατέρας μου έφυγε το πρωί της Τετάρτης 04.09.2024 με γκρουπ απο την Κοζάνη. Ξεκίνησε με μια παρέα 5 ανδρών. Ήταν όλοι φίλοι και συντοπίτες. Το γκρούπ θα επιστρέψει αύριο το πρωί. Όμως μέχρι στιγμής αγνοείται ο πατέρας μου. Το απόγευμα της Πέμπτης τους έδωσαν οι διοργανωτές το free time για να κάνουν ό,τι θέλουν.

Επειδή οι άλλοι ήθελαν να πάνε για φαγητό, και ο πατέρας μου δεν θέλει να τρώει βαριά φαγητά όπως είναι ο γύρος, αυτός ήθελε να επιστρέψει στο δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο ήταν κοντά. Στα 150 μέτρα περίπου. Με τον ξεναγό που μιλήσαμε, μας είπε ότι ο πατέρας μου ήταν καλά γενικά, ήταν πολύ ενεργητικός, δεν έδειχνε να έχει καταβληθεί ή να έχει κουραστεί.

Όμως τον αφήσαμε να πάει στο ταξίδι γιατί γενικά είναι πολύ ενεργητικός άνθρωπος. Βέβαια είχε μια απλή γεροντική άνοια άλλά όχι κάτι φοβερό. Ξεχνούσε για παράδειγμα να φέρει κάποια πράγματα απο το σούπερμαρκετ. Όχι κάτι που να τον κάνει μη λειτουργικό. Να μην ξέρει να μιλήσει και να επικοινωνήσει δηλαδή. Ήταν καλά ο πατέρας μου.

Ο πατέρας μου εξαφανίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα, όμως εμείς ενημερωθήκαμε μόλις χθες. Δεν ξέρω γιατί καθυστέρησαν να μας ενημερώσουν. Και οι αρχές ενημερώθηκαν αφού περασε η νύχτα».

Ο 78χρονος έχει ύψος 1.66, ενώ τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα.

Όπως αναφέρει με ανάρτηση στο Facebook η κόρη του, Ντίνα: «Ο μπαμπάς μου εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη κοντά στην πλατεία Ταξίμ την Πέμπτη το απόγευμα. Ονομάζεται Δημήτρης (Μήτσος) Παπαδημητρίου, είναι 78 χρονών και έχει ύψος 1,66.

Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα 6945413113, 6980375424, 6932368071 ή στην αστυνομία! Σας παρακαλούμε κοινοποίηστε το για να το δει περισσότερος κόσμος. Έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές», έγραψε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version