Ελλάδα

Κοντά σε συμφωνία στη ΝΔ

Το Σάββατο ανακοινώνεται η συμφωνία για τη διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας. Στα χέρια του Καραμανλή η τελική λύση.

Οι 4 υποψήφιοι φαίνεται να συμφώνησαν  επί του πλήρους κειμένου που παρουσίασε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κι αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.
 

«Βαδίζουμε καλά. Πιστεύω ότι η συμφωνία για την εκλογή προέδρου της ΝΔ από τη βάση της είναι απολύτως εφικτή» είπε ο κ. Σιούφας αφού ολοκλήρωσε τις επαφές του με τους τέσσερις υποψηφίους.

H Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε ικανοποίηση για την πορεία των διεργασιών, ενώ και ο κ. Αβραμόπουλος συμφώνησε με τη διαδικασία. Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η πρωτοβουλία Σιούφα εξελίσσεται ομαλά και συμπλήρωσε ότι συμφώνησε με όλα όσα άκουσε στη συζήτηση.

 

Όλα δείχνουν ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 7 Νοεμβρίου, αλλά θα μεταβληθεί από έκτακτο σε τακτικό, για να εγκρίνει την αλλαγή του καταστατικού του κόμματος και τη διαδικασία εκλογής αρχηγού από τη βάση.

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα