Ελλάδα

Κορονοϊός: 177 νέα κρούσματα σήμερα (29/08) στην Ελλάδα – Ένας νεκρός

Συνολικά 260 οι νεκροί στη χώρα μας. 36 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Σάββατο 29 Αυγούστου 2020, 177 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, ενώ ένας θάνατος καταγράφηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο.  

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 177, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 9977 (ημερήσια μεταβολή +1.8%), εκ των οποίων 55.6% άνδρες.

Click4more: Κορονοϊός: Ακόμη ένας θάνατος από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι – 260 οι νεκροί συνολικά

Από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 260 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 77 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 36 (69.4% άνδρες).

Από το σύνολο των 9977 κρουσμάτων, 2033 (20.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 4402 (44.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.
Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0 έως 102 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 77 έτη (εύρος 35 έως 102 ετών).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα