Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ανεμβολίαστος στρατιωτικός γιατρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 νοσοκομείο

Κορονοϊός: Ανεμβολίαστος στρατιωτικός γιατρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 νοσοκομείο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ανώτερος στρατιωτικός γιατρός του Υγειονομικού ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, καθώς παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα Covid-19. Όπως αναφέρει το onalert.gr, o στρατιωτικός είναι γνωστός αντιεμβολιαστής και εδώ και δύο μήνες βρίσκεται σε αναστολή, καθώς δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σημειώνεται πως το Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν επιβεβαιώνει επισήμως το περιστατικό ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα στην αναπνοή του.

Ο συγκεκριμένος γιατρός βρίσκεται σε αναστολή εργασίας από τις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε ετέθη σε ισχύ το μέτρο της αναστολής εργασίας για το ανεμβολίαστο προσωπικό στις υγειονομικές δομές της χώρας.

Υπενθυμίζεται πως όπως μόλις χθες Πέμπτη (4.11.2021) ανέφερε το OnAlert «Το ζήτημα του ανεμβολίαστου προσωπικού ήρθε στην επιφάνεια με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στο προσωπικό των στρατιωτικών νοσοκομείων. Όπως φάνηκε ένα ποσοστό περίπου 10 τοις εκατό του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού ετέθη σε αναστολή εργασίας εξαιτίας της άρνησης του να εμβολιαστεί».

Πηγή: onalert.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις