Ελλάδα

Κορονοϊός – Εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση: Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για την 61χρονη με τη σύριγγα

Για το περιστατικό στο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση με τη γυναίκα που έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου του κορονοϊού, μίλησαν στο newsit.gr αυτόπτες μάρτυρες, που ζήτησαν να κρατηθεί η ανωνυμία τους. 

Η 61χρονη έσπρωξε τη νοσηλεύτρια και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο και βγήκε έξω από το κτίριο, όπου την περίμενε στο αυτοκίνητο ο σύζυγός της. 

metamorfosi metamorfosi

Την ακολούθησαν η νοσηλεύτρια που της χορήγησε το εμβόλιο και η εφημερεύουσα γιατρός, με την ίδια να «βουτάει» από το παράθυρο του συνοδηγού και να της αρπάζει τη σύριγγα, όχι όμως και τη βελόνα που έμεινε στο χέρι της. Εκείνη τη στιγμή, ο σύζυγος της πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα η νοσηλεύτρια να χτυπήσει στο πρόσωπο. 

Click4more: Κορονοϊός – Μεταμόρφωση: Έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο με τη σύριγγα στο μπράτσο

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr βλέπετε το αυτοκίνητο του ζευγαριού, τη στιγμή που φεύγει, ενώ η 61χρονη έχει ακόμα στο χέρι της «καρφωμένη» τη βελόνα.

metamorfosi

«Γκάζωσε στα τυφλά. Θα μπορούσε να την είχε πάρει μαζί», περιέγραψαν στο newsit.gr αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν τη… μάχη της νοηλεύτριας για να πάρει τη σύριγγα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γενοκτονία των Αρμενίων: Χωρίστηκε από την αγκαλιά της μάνας του στα 5 του χρόνια – Τον περίμενε κάθε μέρα στον σταθμό της Λάρισας
Κάποια στιγμή, μετά από επτά χρόνια, είδε τον Σαρκίς στον σταθμό και τον αναγνώρισε από ένα σημάδι που είχε στο δέρμα του από τσίμπημα σκορπιού
Ο γιος του Σαρκίς Κασπαριάν, Αγκόπ διηγείται την ιστορία του πατέρα του