Ελλάδα

Κορονοϊός: Πέντε συλλήψεις και πρόστιμα 342.000 ευρώ σε ελέγχους το τελευταίο 24ωρο

Καθημερινοί είναι οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Πρόστιμα 341.950 ευρώ επιβλήθηκαν κατά τους χθεσινούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του covid-19.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε, επίσης, σε πέντε συλλήψεις για παραβιάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη διοργάνωση ιδιωτικών συναθροίσεων.

Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πελοπόννησο επιβλήθηκε η ποινή της αναστολής λειτουργίας για 15 ημέρες και πρόστιμο 3.000 ευρώ για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών εντός του καταστήματος.

pinakas

Συνολικά, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες διενήργησαν 75.638 ελέγχους (οι 64.912 από την ΕΛ.ΑΣ) και κατέγραψαν 1.104 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων. Το 81,9% των περιπτώσεων αυτών ήταν για άσκοπη μετακίνηση και το 16,2% για μη χρήση μάσκας.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη για το άγαλμα Μπουτάρη: «Σιγά μη φοβηθώ» η απάντηση Αγγελούδη στα συνθήματα εθνικιστών
Μέλος της εθνικιστικής οργάνωσης «Ενωμένοι Μακεδόνες» άρχισε να φωνάζει κατά του αείμνηστου πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης με θέμα να στηθεί άγαλμα στη μνήμη του Γιάννη Μπουτάρη