Ελλάδα

Κορωπί: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στην Αγία Μαρίνα – Άνοιξε η λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου

Καλύτερη είναι πλέον, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε υπαίθριο χώρο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Πευκών, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου Αττικής.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ειδικό μηχανοκίνητο της πυροσβεστικής και εθελοντές πυροσβέστες, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη. 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, που είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς, από το ύψος του “Ρίμπας” έως τη λεωφόρο Καλυβίων.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ, καταιγίδες και χαλάζι σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Ανατολική Στερεά
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και θα φτάσει στα δυτικά τους 22 με 24 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου
Βροχή