Ελλάδα

Κορωπί: Πυροβολούσε στον αέρα στην αλλαγή του χρόνου – Σφαίρα καρφώθηκε σε διπλανό σπίτι

Ένας 29χρονος Έλληνας συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς, καθώς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και συγκεκριμένα στην αλλαγή του χρόνου, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα στο σπίτι του στο Κορωπί.

Η σύλληψή του έγινε σήμερα Δευτέρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας στο Κορωπί σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για τους πυροβολισμούς.

Ο 29χρονος κατηγορείται ότι κατά την αλλαγή του χρόνου, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να καρφωθεί σε τζάμι διπλανής οικίας, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Η βολίδα και το όπλο, τα οποίο κατείχε νόμιμα, κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στη Δ.Ε.Ε. για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πανελλήνιος Σύλλογος Νοσοκομειακών Ψυχολόγων για το έγκλημα στο Δαφνί: «Απαράδεκτες οι συνθήκες στις ψυχιατρικές δομές»
«Το τραγικό αυτό γεγονός αναδεικνύει με τον πλέον δραματικό τρόπο τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στις ψυχιατρικές δομές της χώρας μας» αναφέρει ο Σύλλογος
Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Αττικής