Τρίτη, 16 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Κορυδαλλός: Καρέ – καρέ η αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές που οδήγησε στη δολοφονία του 35χρονου Αλβανού

Κορυδαλλός: Καρέ – καρέ η αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές που οδήγησε στη δολοφονία του 35χρονου Αλβανού

Βίντεο – ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή της 26ης Ιουνίου στις φυλακές Κορυδαλλού, που οδήγησε στη δολοφονία ενός 35χρονου Αλβανού ενώ ακόμα ένα άτομο τραυματίστηκε, παρουσιάζει το newsit.gr.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή στον Κορυδαλλό, διάρκειας 22 δευτερολέπτων αποτυπώνεται καρέ – καρέ η στιγμή που δύο κρατούμενοι προσεγγίζουν τον 35χρονο Αλφόνσο Ντότσι και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν, ενώ στην συνέχεια – όπως αποδείχτηκε – ο κρατούμενος έφερε σοβαρά τραύματα από μαχαίρι και κατέληξε.

Δράστης του φονικού ήταν ένας άλλος βαρυποινίτης αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ήταν έγκλειστος στο σωφρονιστικό κατάστημα για ανθρωποκτονίες.

Ο 35χρονος Αλφόνσο Ντότσι ήταν ένας σκληρός ποινικός, καθώς από μικρή ηλικία είχε εμπλακεί σε ανθρωποκτονίες και ληστείες. Συγκεκριμένα, το 2017 κατά τη διάρκεια δύο ληστειών δολοφόνησε έναν ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου και μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Έναν χρόνο αργότερα κατάφερε να αποδράσει κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στην Κρήτη, εντοπίστηκε λίγα 24ωρα μετά από άνδρες της ΕΚΑΜ και συνελήφθη.

Η άγρια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού σημειώθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι της 26ης Ιουνίου. Όλα ξεκίνησαν όταν σωφρονιστικοί υπάλληλοι κάλεσαν τους κρατούμενους να μπουν στα κελιά τους.

Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς συμφώνησαν ενώ κάποιοι άλλοι αντέδρασαν εξαιτίας της έντονης ζέστης.

Έτσι ξεκίνησε η συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις