Τρίτη, 6 Αυγ.
34oC Αθήνα

Κως: Έφτιαξαν σελίδα στο Facebook υπέρ του νταή αστυνομικού

Κως: Έφτιαξαν σελίδα στο Facebook υπέρ του νταή αστυνομικού

Η εικόνα ενός Έλληνα αστυνομικού στην Κω, που χαστουκίζει έναν μετανάστη και σπρώχνει άλλους ενώ κρατάει ένα μαχαίρι στα χέρια του, έχει κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας σάλο και… ντροπή.

Αλλά όπως κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις: ενώ οι περισσότεροι καταδικάζουν την ενέργεια ενός οργάνου της τάξης, που χειροδικεί και φωνάζει σε πρόσφυγες που περιμένουν τα χαρτιά τους στην Κω, υπάρχουν και κάποιοι που όχι μόνο στηρίζουν τον νταή αστυνομικό και ζητούν να παρασημοφορηθεί!

Έφτιαξαν μάλιστα και σελίδα στο Facebook ” Στηρίζουμε τον αστυνομικό από την Κω”, η οποία μέχρι στιγμής έχει περισσότερα από 1000 likes.

Και είναι τόσο περήφανοι εκείνοι που έφτιαξαν τη σελίδα, που ως φωτογραφία προφίλ έβαλαν ακριβώς το καρέ από το video της οργής που δείχνει τον αστυνομικό να χαστουκίζει έναν από τους μετανάστες, έναν πρόσφυγα πολέμου.

Το video που τράβηξε ο ανταποκριτής του Associated Press, Dalton Bennet έκανε, τη Δευτέρα, το γύρο του κόσμου, προκαλώντας οργή, ντροπή και την απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να θέσει τον νταή αστυνομικό σε διαθεσιμότητα και να ξεκινήσει κατεπείγουσα διοικητική έρευνα.

Δείτε το video

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε