Ελλάδα

Κόστιζε ο κούκος αηδόνι…

Καταγγελία-βόμβα από την Κ.Μπατζελή. Η Υπουργός...
Αγροτικής Ανάπτυξης αποκάλυψε ότι το Αγροτικό Κανάλι που μαγνητοσκοπεί εκπομπές για τους αγρότες, οι οποίες μεταδίδονται από τοπικά κανάλια, κόστιζε κάθε χρόνο στον Έλληνα φορολογούμενο 1.500.000 ευρώ ! Η κ.Μπατζελή κατέληξε λέγοντας πως αυτό το κανάλι όπως λειτουργούσε δεν χρειάζεται να υπάρχει (δείτε το σχετικό βίντεο).
 
Επιπλέον κατηγόρησε την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου ότι με την τακτική των επιδοτήσεων που ακολουθούσε, “έκλεινε το μάτι” στους εμπόρους αγροτικών προϊόντων να δίνουν λιγότερα χρήματα στους παραγωγούς, δημιουργώντας έτσι καρτέλ στην αγορά.
Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έρευνα στον βυθό της Σαντορίνης: «Θα ελέγξουμε το Κολούμπο και τα ρήγματα για ραδιενεργά αέρια και κατολισθήσεις»
«Αυτό που θέλουμε να δούμε αν έχει αλλάξει η σύσταση ή η συγκέντρωση των αερίων που βγαίνουν από το ηφαίστειο» λέει στο newsit.gr ο διευθυντής ερευνών του ΕΛΚΕΘΕ
Σεισμοί στη Σαντορίνη: «Θα ελέγξουμε το Κολούμπο και τα ρήγματα για ραδιενεργά αέρια και κατολισθήσεις»