Σάββατο, 12 Οκτ.
25oC Αθήνα

Κούλουμα στου Φιλοπάππου: Ο “θεούλης” παππούς και οι οδηγίες για… χαρταετό

Κούλουμα στου Φιλοπάππου: Ο “θεούλης” παππούς και οι οδηγίες για… χαρταετό

Μπορεί ο καιρός να ήταν μουντός, μπορεί η Καθαρά Δευτέρα να ξεκίνησε με βροχή αλλά για κάποιους ανθρώπους, πολύ απλά, δεν υπάρχουν εμπόδια όταν υπάρχει θέληση ή ακόμη και ανάγκη να περάσουν μερικές ώρες καλά.

Και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στου Φιλοπάππου ήταν ακριβώς αυτό: αποφασισμένοι να μην αφήσουν ούτε τον καιρό ούτε και τίποτα άλλο να τους χαλάσει μερικές ώρες χαλάρωσης και καλοπέρασης.

Τρανά παραδείγματα ο ηλικιωμένος κύριος που χόρευε με την ψυχή του αλλά και ο πατέρας που δεν ήθελε να απογοητευτεί το παιδί του που δεν μπορούσε να πετάξει χαρταετό λόγω της βροχής και πολύ απλά… αυτοσχεδίασε και έφτιαξε έναν χαρταετό από πλαστικές σακούλες γνωστού μαγαζιού!



Στο Λόφο του Φιλοπάππου ο κόσμος ήταν αρκετός αν αναλογιστεί κανείς τον καιρό και τη βροχή. Ο δήμος Αθηναίων μοίρασε 3.000 μερίδες λαγάνα και ελιές, αλλά για κάποιους δεν έφτασαν. Ευτυχώς, όμως, υπήρχαν εκεί άνθρωποι που νοιάζονταν όσους δεν πρόλαβαν…



«Κάθε φέτος και καλύτερα! Πέρσι ήμασταν με χιονόνερο, οπότε του χρόνου είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε λιακάδα», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τονίζοντας πως οι γιορτές του δήμου που διοργανώθηκαν σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας. «Και αυτό είναι ένα μεγάλο μήνυμα ελπίδας αισιοδοξίας και αγάπης για όλο το κόσμο», είπε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε