Ελλάδα

Κοζάνη: Γυναίκα που κακοποιούνταν από το σύντροφό της του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο που έγινε το επεισόδιο με το ζευγάρι να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον οικισμό Αναλήψεως, στον Κασλά Κοζάνης χθες Πέμπτη (20.02.2025).

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κοζάνη για το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας αναφέρουν ότι μια 31χρονη γυναίκα επιτέθηκε στον 42χρονο σύντροφό της με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας τον στο χέρι, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, ενώ η ίδια έφερε σημάδια κακοποίησης.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο που έγινε το επεισόδιο με το ζευγάρι να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Κοζάνης. Η γυναίκα, μάλιστα νοσηλεύεται φρουρούμενη καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας στο σπίτι των συλληφθέντων, σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκε ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας οκτώ εκατοστών, το οποίο και κατασχέθηκε.

Συνελήφθη και ο σύντροφός της με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας και σύμφωνα με πληροφορίες κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κλειδί» η κατάθεση φαρμακοποιού από την Αθήνα για την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου - Ανοίγει ο ιατρικός φάκελος μετά την ανίχνευση φαρμάκου στον οργανισμό του
Εξετάζεται αν ο 39χρονος έπαιρνε κάποιο φάρμακο με συνταγή στη «σκιά» των ευρημάτων που προέκυψαν από τις τοξικολογικές εξετάσεις
Μυστήριο με τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου