Site icon NewsIT

Κρατούνται υποδιευθυντής και υπάλληλοι των φυλακών Ιωαννίνων μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

01.07.2024 | 16:26
Κρατούνται υποδιευθυντής και υπάλληλοι των φυλακών Ιωαννίνων μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "COVID-19 Πρόληψη και περιορισμός στη σωφρονιστική κοινότητα στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Αυλώνας. Δευτέρα 4 Σεπτεμβριου 2023 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (01.07.24) μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στις φυλακές Ιωαννίνων για τον εντοπισμό ένστολων που ενδεχομένως να εμπλέκονται σε έκνομες δραστηριότητες.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, κρατούνται ο υποδιευθυντής και υπάλληλοι των φυλακών Ιωαννίνων, ενώ ένας αστυνομικός έχει συλληφθεί. Στην αστυνομική επιχείρηση συνδράμουν κλιμάκια του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ από την Θεσσαλονίκη, άνδρες των ΕΚΑΜ, διμοιρία των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έρευνα συνεχίζεται, με τους αστυνομικούς να ερευνούν ενδελεχώς τα πάντα, για όπλα, ναρκωτικά, κινητά και ο,τιδήποτε παραβιάζει την εύρυθμη λειτουργία των φυλακών.

Η φυλακή του Σταυρακίου σφραγίστηκε για όλη την ημέρα ενώ κάποια στιγμή υπήρξε ένταση, καθώς μεταφέρθηκαν κάποιοι κρατούμενοι στο Τμήμα Μεταγωγών. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version