Site icon NewsIT

Κραυγή αγωνίας: “Τα ελληνικά νοσοκομεία δεν έχουν φάρμακα για το AIDS!”

03.12.2015 | 14:55
Κραυγή αγωνίας: “Τα ελληνικά νοσοκομεία δεν έχουν φάρμακα για το AIDS!”

"Κραυγή" αγωνίας από το δημοσιογράφο, Τάσο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος αναφέρει ότι έχει διακόψει για τρεις εβδομάδες (!!) τη λήψη της αντιρετροϊκής φαρμακευτικής αγωγής του, καθώς το φαρμακείο του νοσοκομείου της Αθήνας "Λαϊκό" δεν έχει αποθέματα!  

Ο οροθετικός δημοσιογράφος, Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος, ενημερώνει για ώρες σήμερα σχετικά με το θέμα και την επικινδυνότητά του.

“Έχω ξενυχτήσει γράφοντας 14 συνεχόμενες ώρες για σινεμά, για πολιτική, για όλες τις υποχρεώσεις μου απέναντι στις δουλειές μου και περιμένω ταυτόχρονα απάντηση από το νοσοκομείο μου το ΛΑΪΚΟ αν σήμερα θα γίνει παραλαβή των αντιρετροίκών φαρμάκων μου των οποίων η λήψη λόγω έλλειψης έχει διακοπεί εδώ και τρεις εβδομάδες ακυρώνοντας ουσιαστικά τη θεραπεία μου και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία μου αλλά και πολλών άλλων. Ενδεικτικά, έχω να μάθω το ιικό μου φορτίο από εξετάσεις Απριλίου επειδή δεν λειτουργούν τα μηχανήματα. ΚΑΠΟΙΟΣ, ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? KI ENTAΞΕΙ, ΕΓΩ ΝΑ ΨΟΦΗΣΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΩ, ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? MIA EΓΚΥΟΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ? Σε λίγη ώρα ξεκινάνε τα ψυχαγωγικά πρωινάδικα, αλλά το θέμα δεν πουλάει χωρίς μελό. Στο θάνατό μου όμως, σίγουρα θα μου κάνουν αφιέρωμα”, έγραψε στο Facebook.

 

Έχω ξενυχτήσει γράφοντας 14 συνεχόμενες ώρες για σινεμά, για πολιτική, για όλες τις υποχρεώσεις μου απέναντι στις δουλει…

Posted by Anastasios Theodoropoulos on Wednesday, 2 December 2015

 

Αργότερα έγραψε και πάλι στο Facebook:

“Είμαι ομοφυλόφιλος φορολογούμενος ασφαλισμένος Έλλην πολίτης. Το σύνταγμα μου εξασφαλίζει (λέμε τώρα), αξιοπρέπεια. ελευθερία και ίσα δικαιώματα.Ίσα δικαιώματα δεν έχω γιατί δεν μπορώ να νομιμοποιήσω τη σχέση μου με τον αγαπημένο μου. Την αξιοπρέπεια μου την άφησα προ πολλού όταν νοσοκόμες μου έφερναν φαί φορώντας μάσκες στο στόμα. Την ίση μεταχείριση την άφησα όταν χειρούργοι μου ζητούσαν σε φακελάκι τριπλάσια αμοιβή να με εγχειρίσουν λόγω του HIV. Την ελευθερία, ειδικά λόγου σαν δημοσιογράφος, νόμιζα πως την είχα μέχρις ότου κατάλαβα ότι ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙDS, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Αποδεχόμενος λοιπόν αυτή την έλλειψη της ελευθερίας μου, στο κλουβάκι που μου χτίσατε, οφείλω ευγενώς να σας ειδοποιήσω ότι υπολογίσατε κάτι λάθος. Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ, Ο ΦΙΜΩΜΕΝΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΙ, ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ”.

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version