Ελλάδα

Κρέμασαν σημαία της Παλαιστίνης στο Ηρώδειο – Viral οι εικόνες στη σκιά της Ακρόπολης

Η κίνηση – στήριξης της Παλαιστίνης, με τη σημαία, έγινε το βράδυ της Τρίτης (5/6/24) στο Ηρώδειο, την ώρα που έμπαινε ο κόσμος στο ανοιχτό θέατρο, για να παρακολουθήσει την όπερα «Τοσκα».

Κάποιοι ανέβηκαν και κρέμασαν τη σημαία της Παλαιστίνης, με τις εικόνες από το Ηρώδειο να γίνονται viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Είναι μία από τις πολλές αντίστοιχες κινήσεις που γίνονται διεθνώς, από ανθρώπους που στηρίζουν την Παλαιστίνη και τάσσονται κατά του Ισραήλ και του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα