Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κρήτη – Αγρότες κατά Τσίπρα: Μας ντροπιάζει, να αφήσει την έδρα! (VIDEO)

Κρήτη – Αγρότες κατά Τσίπρα: Μας ντροπιάζει, να αφήσει την έδρα! (VIDEO)

Έξαλλοι με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προσωπικά είναι οι αγρότες στην Κρήτη εξαιτίας του ασφαλιστικού. Οι αγρότες έκαναν κατάληψη στον ΟΓΑ ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να… εγκαταλείψει την έδρα του Ηρακλείου!

«Ο Αλέξης ο Τσίπρας σαν βουλευτής Ηρακλείου ντροπιάζει την Κρήτη. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει από βουλευτής Κρήτης και να πάρει άλλη έδρα. Δεν του ταιριάζει να είναι βουλευτής Κρήτης. Οι Κρητικοί έχουμε παράδοση σε αγώνες για την απελευθέρωση αυτού του τόπου. Σήμερα έγινε υποτακτικό όργανο των δανειστών και των φερέφωνων της Ευρώπης», είπε αγρότης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Οι αγρότες του Ηρακλείου απέκλεισαν, νωρίτερα, με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα τον ΟΓΑ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων κατά του ασφαλιστικού και του φορολογικού των αγροτών.

Φωτογραφία: cretapost.gr

Φωτογραφία: cretapost.gr

Φωτογραφία: cretapost.gr

Παρά τη βροχή, συγκεντρώθηκαν έξω από το παράρτημα του ΟΓΑ και ανέβασαν στα σκαλιά τρακτέρ και δήλωσαν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς θεωρούν ότι τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση είναι «ταφόπλακα» για τον κλάδο τους και εκείνοι δεν θα επιτρέψουν να εφαρμοστούν!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε