Ελλάδα

Κρήτη: Μαθητές σχημάτισαν το όνομα «Άγγελος» – «Ψυχοθεραπεύσου πριν γίνεις “γονιός”»

Έγιναν «μία γροθιά» και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο με τη βάναυση κακοποίηση του 3χρονου Άγγελου από την 26χρονη μητέρα του και τον 44χρονο σύντροφό της, στο Ηράκλειο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Μαθητές σε σχολείο των Χανίων της Κρήτης, έγιναν «μία γροθιά» και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης, με αφορμή την φρικτή ιστορία κακοποίησης του 3χρονου Άγγελου.

Οι μαθητές ανάρτησαν ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν η έκφραση «Ψυχοθεραπεύσου πριν γίνεις “γονιός” μπας και ο πλανήτης αλλάξει».

Παράλληλα, με τα σώματά τους σχημάτισαν το όνομα «Άγγελος» αποτίνοντας φόρο τιμής στο 3χρονο αγοράκι, σημειώνει το cretapost.gr.

irakleio

Ο 3χρονος Άγγελος, έχασε τη μεγάλη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από την άγρια κακοποίηση που βίωσε και κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός από τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν με τη γιαγιά του να αποφασίζει να προχωρήσει στη δωρεά των οργάνων του.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήταν μπροστά το παιδί μου σε μια από τις πράξεις» λέει η πρώην σύζυγος του προπονητή στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμούς αθλητριών του
Η 39χρονη μητέρα δηλώνει πως ακόμη και σήμερα που εκείνος βρίσκεται στη φυλακή, τρέμει για τη σωματική ακεραιότητα τη δική της και του παιδιού της.
Περιπολικό της αστυνομίας
Καιρός αύριο: Χιόνια στα ορεινά και μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια – Έως 22 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, έως 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά 7 με 8 μποφόρ
Συννεφιά και αφρικανική σκόνη