Site icon NewsIT
16:09 | 12.02.25

Κρήτη: Πέντε χρόνια κάθειρξη από οχτώ πρωτόδικα στην 40χρονη για την επίθεση με βιτριόλι στον εν διαστάσει σύζυγό της – Άλλαξε το κατηγορητήριο

Newsit Newsroom

Το Εφετείο μετέτρεψε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο που αντιμετώπιζε η 40χρονη

Πενταετή κάθειρξη με αναγνώριση νέου ελαφρυντικού επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στην 40χρονη από το Ηράκλειο, που είχε ρίξει βιτριόλι στον εν διαστάσει σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα η κατηγορούμενη είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών για την επίθεση με βιτριόλι στον 38χρονο σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.

Το Εφετείο μετέτρεψε σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο που αντιμετώπιζε η 40χρονη.

Στην κατηγορούμενη, μητέρα δύο παιδιών, αναγνωρίστηκε και το ελαφρυντικό της καλής διαγωγής μετά την πράξη, επιπλέον από το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου που της είχε χορηγηθεί στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version