Κυριακή, 6 Οκτ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Βίντεο με τον ξυλοδαρμό της 40χρονης από τον πρώην σύζυγό της μπροστά στον 4χρονο

Κρήτη: Βίντεο με τον ξυλοδαρμό της 40χρονης από τον πρώην σύζυγό της μπροστά στον 4χρονο

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μία 40χρονη από τον πρώην σύζυγός της στην Κρήτη, με βίντεο που ήρθε στο «φως» να καταγράφει καρέ – καρέ την άγρια επίθεση που δέχθηκε η γυναίκα, και μάλιστα, μπροστά στο 4χρονο παιδί τους. 

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2024, έξω από το Δημαρχείο, στις Βρύσες Αποκορώνου στην Κρήτη. 

Στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ Χανίων, ο πρώην σύζυγος της 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου φαίνεται να αρπάζει το 4χρονο παιδί τους από τα χέρια της μητέρας του, προκειμένου να το πάει, όπως υποστήριξε, στο σχολείο. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και τότε εκείνος, τη γρονθοκόπησε άγρια.

Ο 40χρονος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του έξω από το Δημαρχείο, περιμένοντας τη στιγμή που η 40χρονη θα περνούσε από το σημείο με το παιδί. Αρχικά, πλησιάζει το παιδί τους και το αγκαλιάζει. Στη συνέχεια, ο 40χρονος φαίνεται να αρπάζει το παιδί από το χέρι και να απομακρύνεται από το σημείο, με την 40χρονη να επιχειρεί να πάρει πίσω τον γιο τους. 

Τότε ξεσπάει το περιστατικό βίας με τον 40χρονο, σέρνοντας αρχικά το παιδάκι από το χέρι να κλωτσάει και να χτυπάει την πρώην σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια το παιδάκι βρίσκεται πεσμένο, δίπλα στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου, που ευτυχώς δεν έτρεχε γρήγορα. 

 

Το άγριο περιστατικό έληξε, χάρη στην παρέμβαση δημοτικών υπαλλήλων.  Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, εάν εκτός από την κατηγορία άσκησης ενδοοικογενειακής βίας, το κατηγορητήριο θα επεκταθεί και στην κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος του πατέρα του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις