Ελλάδα

Η παρέα των Κρητικών άφησε λουλούδια στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης – Τρισάγιο στη Γαλακτοκομική

Τρισάγιο στη μνήμη του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη έκαναν, μέσα σε βαρύ κλίμα, οι καθηγητές και οι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στην Ανατολή.

Αμέσως μετά, όλοι οι σπουδαστές κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης για να ανάψουν ένα κερί και να αφήσουν λίγα λουλούδια στον τόπο όπου άφησε την τελευταία πνοή του.

Η σημαία στη Γαλακτοκομική Σχολή κυματίζει μεσίστια,
ενώ οι λιγοστοί σπουδαστές που δέχτηκαν να συνομιλήσουν με δημοσιογράφους, είπαν ότι ελπίζουν πως η Δικαιοσύνη και η αστυνομική έρευνα θα κρίνει εάν υπάρχουν ευθύνες.

Ανάμεσα στους σπουδαστές που πήγαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν και οι Κρητικοί οι οποίοι έχουν στοχοποιηθεί για την υπόθεση.
Όταν ρωτήθηκαν εάν θα ήθελαν κάτι να πουν, απάντησαν πως πενθούν, πως εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στη οικογένεια του άτυχου 20χρονου και ότι πήγαν για να αφήσουν ένα λουλούδι.

Πηγή:  epirus-tv, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο δείχνει περιστέρια να τσιμπολογούν το φαγητό ασθενή μέσα σε δωμάτιο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός»
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για τα προβλήματα που δημιουργούν τα περιστέρια στα δημόσια νοσοκομεία
Περιστέρια μέσα σε δωμάτιο νοσοκομείου
Απολογείται αύριο ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου - «Είχα να τον δω 2 χρόνια»
Αν και για τη δολοφονική κακοποίηση του Άγγελου έχουν προφυλακιστεί ήδη η μητέρα και ο πατριός του, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού κατηγορείται επίσης για την κακοποίησή του
Κατηγορούμενος στα δικαστήρια Ηρακλείου
Δημογλίδου για την εκτέλεση Μοσχούρη στο Χαλάνδρι: Γίνονται κινήσεις να υπάρξουν διεθνή εντάλματα για να συλληφθεί ο «Έντικ»
«Δεν αναζητείται μόνο από την Ελληνική Αστυνομία και από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά εκκρεμούν αποφάσεις σε βάρος του και από άλλες χώρες» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων 1
Με drones και ειδικά μηχανήματα οι έλεγχοι των ρηγμάτων στις Βούτες Ηρακλείου – Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι
Το φαινόμενο είναι σε πλήρη εξέλιξη - Ο Ευθύμιος Λέκκας διευκρινίζει πως μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουμε για τι ακριβώς προκάλεσε το φαινόμενο αλλά και τις διαστάσεις του προβλήματος
Αυτοψία στις ρωγμές 2