Ελλάδα

Ξανά στον Πειραιά το Ελευθέριος Βενιζέλος με 2500 πρόσφυγες

Στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-1 αναμένεται να καταπλεύσει εντός της ημέρας το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταφέροντας από τη Μυτιλήνη 2.500 πρόσφυγες από τη Συρία.

Χθες το ίδιο πλοίο μετέφερε στο λιμάνι του Πειραιά άλλους 2.466 πρόσφυγες από την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σάμο.

Η πλειοψηφία των προσφύγων που θα φτάσει αναμένεται να μεταφερθεί με λεωφορεία του ΟΛΠ στον ηλεκτρικό σταθμό με προορισμό το σταθμό Λαρίσης, απ’ όπου θα πάρουν το τρένο για τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί στα σύνορα με την ΠΓΔΜ.

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων στα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας που εξαρθρώθηκαν στη βόρεια Ελλάδα - Έσκαβαν και κοντά στον Τύμβο Καστά
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2024 για τη δράση των κυκλωμάτων, που μάλιστα χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»
Φουντώνει ο δημόσιος διάλογος μετά το περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στην Εθνική Πινακοθήκη, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της «Νίκης»,...
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»