Site icon NewsIT

Ξάνθη: Φίλη της κόρης του 53χρονου η 15χρονη που πέθανε – Όλο το χρονικό της τραγωδίας

29.07.2024 | 12:02
Ξάνθη: Φίλη της κόρης του 53χρονου η 15χρονη που πέθανε – Όλο το χρονικό της τραγωδίας

Συγκλονίζει ο θάνατος ενός 53χρονου άνδρα και της 15χρονης φίλης της κόρης του σε φριχτό δυστύχημα στην Ξάνθη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28.07.24) στις 18:45 στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου στο ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου στην Ξάνθη.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν η 48χρονη σύζυγός του, η 15χρονη κόρη τους και οι συνομίληκες φίλες της, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο ΙΧ, που οδηγούσε 57χρονος.

Η οικογένεια μαζί με τα 15χρονα δίδυμα κορίτσια που ήταν φίλες της κόρης του ζευγαριού, επέστρεφαν στα σπίτια τους από την παραλία που είχαν πάει.

Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο 53χρονος και η μία από τα δίδυμα κορίτσια, ενώ τραυματίστηκαν οι υπόλοιποι επιβάτες, με την 48χρονη να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο ξάδερφος του 53χρονου που έχασε τη ζωή του συγκινημένος, μιλάει στο newsit.gr:

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ο ξάδελφος μου, που οδηγούσε, η γυναίκα του, η κόρη τους, και δύο φίλες της ανιψιάς μου που ήταν δίδυμες.

Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε αυτό που έγινε. Είναι κρίσιμη η κατάσταση για τη γυναίκα του ξαδέλφου μου και ευχόμαστε όλοι να πάει καλά».

Την ίδια στιγμή φίλος του άτυχου 53χρονου τονίζει στο newsit.gr: «Ο Ιρφάν είχε πάει για μπάνιο με τη γυναίκα του και την κόρη τους. Μαζί είχαν πάρει και τις φίλες της κόρης τους που ήταν δίδυμα κοριτσάκια 15 ετών. Όταν επέστρεφαν από τη θάλασσα έγινε το κακό.

Λένε ότι ο Ιρφάν, για κάποιο λόγο παραβίασε το stop που υπήρχε στον δρόμο και έγινε το δυστύχημα. Σκοτώθηκε και ο ίδιος και το ένα από τα δίδυμα κοριτσάκια. Η γυναίκα του νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και είναι κρίσιμο το επόμενο 48ωρο».

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version