Ελλάδα

“Ξεμπλοκάρουν” οι κατασχέσεις σε μισθούς, συντάξεις και καταθέσεις!

Επιδρομή σε μισθούς, συντάξεις και τραπεζικές καταθέσεις ετοιμάζει η εφορία, καθώς ξεπάγωσε το μέτρο της αναγκαστικής είσπραξης.
 

Αφορά περίπου 100.000 οφειλέτες ασφαλιστικών ταμείων, με χρέη άνω των 5000 ευρώ, που ενδέχεται να λάβουν… ηλεκτρονικό κατασχετήριο και οφειλέτες της εφορίας, με ποσά άνω των 70.000 ευρώ.

Όσον αφορά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη προς τις τράπεζες, οι οφειλέτες προς το παρόν προστατεύονται έως το τέλος του 2015.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι στην Πεντέλη: Ενα άτομο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, τρεις τραυματίες
Δύο από τους τρεις τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση - Το αυτοκίνητο που κινούνταν στη Λεωφόρο Διονύσου στη Πεντέλη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του
Τροχαίο στην Πεντέλη