Site icon NewsIT

Ξενέρωσε και η Άντζυ με τον ΣΥΡΙΖΑ: Σαν προδομένος έρωτας..

07.01.2016 | 14:40
φωτο Facebook Samiou Angie

φωτο Facebook Samiou Angie

Την απογοήτευσή της από την κυβέρνηση εξέφρασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Άντζυ Σαμίου, που τα τελευταία χρόνια υπήρξε φανατική υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Πρωθυπουργού.

Η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της, χωρίς να κατονομάζει τον ΣΥΡΙΖΑ ή τον Αλέξη Τσίπρα, φωτογραφίζοντας τους όμως ξεκάθαρα, κάνει λόγο για “ελπίδες που δεν δικαιώθηκαν” ενώ παρομοιάζει το συναίσθημα από τη διάψευση των προσδοκιών της με “προδομένο έρωτα”.

Όλη η ανάρτηση:

“Οι ευκαιρίες δόθηκαν….. οι ελπίδες δεν δικαιώθηκαν….όπου φτωχός κι η μοίρα του…. Όνειρο ήταν και πάει….. σαν προδομένος έρωτας που σε αφήνει με την πίκρα και τη θλίψη, και κατόπιν με την οργή της ψεύτικης υπόσχεσης…. Πόσο ωραίο θα ήταν αν ήταν αληθινό! Αλλά όπως λένε “ήταν πολύ καλό για να ναι αληθινό”….. Δεν θα πιστέψω ποτέ ξανά ωραία λόγια και γλυκά χαμόγελα….. από κανέναν! Έδωσα πίστωση χρόνου μα βλέπω πως είναι μάταιο…..όποιος αντέχει ακόμη ας μη ξοδέψει τις τελευταίες του ανάσες σε χειροκροτήματα και επευφημίες….. δεν είμαστε ηλίθιοι, έχουμε και μια αξιοπρέπεια……αν την έχουμε ακόμη!”

Οι ευκαιρίες δόθηκαν….. οι ελπίδες δεν δικαιώθηκαν….όπου φτωχός κι η μοίρα του…. Όνειρο ήταν και πάει….. σαν προ…

Posted by Samiou Angie on Wednesday, January 6, 2016

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version