Τετάρτη, 4 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Ξυστά από την 14χρονη έπεσε η κολόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια – Βίντεο ντοκουμέντο

Ξυστά από την 14χρονη έπεσε η κολόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια – Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που πέφτει η κολόνα στη μέση του δρόμου το πρωί της Τετάρτης (04/09/24) στη Νέα Φιλαδέλφεια και τραυματίζει ένα 14χρονο κορίτσι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό διάρκειας δεκατεσσάρων δευτερολέπτων που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνονται δύο νεαρά κορίτσια να περπατούν στο δρόμο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και κάποια στιγμή να σταματούν, καθώς όπως φαίνεται θέλουν να περάσουν από την άλλη πλευρά του δρόμου.

Κάποια στιγμή στην οδό περνάει ένα τρόλεϊ και σε κλάσματα δευτερολέπτου όπως θα δείτε κι εσείς στις εικόνες η σκουριασμένη κολόνα η οποία κατά πάσα πιθανότητα τραβήχτηκε από καλώδιο του τρόλεϊ θα πέσει στο έδαφος.

Το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο θα πέσει δίπλα από το κορίτσι που βρίσκεται στα αριστερά της οθόνης κι από θαύμα δεν θα το χτυπήσει σοβαρά.

Αμέσως στο σημείο θα σπεύσει ασθενοφόρο, που θα παραλάβει την 14χρονη η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ και θα την μεταφέρει στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου εκει θα διαπιστωθεί ο ελαφρύς τραυματισμός της. Συνεργεία του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, έφτασαν στην οδό Φωκών και απομάκρυναν την κολών από τη μέση του δρόμου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις