Κυριακή, 1 Σεπτ.
30oC Αθήνα

ΚΤΕΛ Κηφισού: Επιχείρηση της αστυνομίας στην πιάτσα ταξί μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς για μία κούρσα

ΚΤΕΛ Κηφισού: Επιχείρηση της αστυνομίας στην πιάτσα ταξί μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς για μία κούρσα

Ειδική επιχειρησιακή δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο σταθμό ΚΤΕΛ Κηφισού. Το απόγευμα της 26ης Αυγούστου είχαν πέσει πυροβολισμοί από οδηγούς ταξί μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών.

Έπειτα από το σοκαριστικό συμβάν των πυροβολισμών στα ΚΤΕΛ Κηφισού, στην επιχείρηση της αστυνομίας το διήμερο 30 Αυγούστου και 31 Αυγούστου στην πιάτσα των ταξί του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Από αυτές, 8 για στέρηση ειδική άδειας ταξί και 9 για μη χρήση ταξιμέτρου.

Στόχος της δράσης από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αλλοδαπών, ήταν η πρόληψη και η καταστολή της παραβατικότητας και η τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μέσα στον σταθμό των ΚΤΕΛ Κηφισού, ενώ «διενεργήθηκαν πολλαπλοί έλεγχοι για την τήρηση των νομίμων προϋποθέσεων διενέργειας επιβατικών μεταφορών».

Ειδικότερα κατά την επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκαν 200 έλεγχοι οχημάτων ταξί και οδηγών, ενώ βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκ των οποίων:

8 για στέρηση ειδικής άδειας ταξί και

9 για μη χρήση ταξιμέτρου

«Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας».

φωτογραφίες: Ελληνική Αστυνομία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις