Πέμπτη, 15 Αυγ.
36oC Αθήνα

Κτηνωδία στα Μέγαρα: Έδεσαν τα πόδια σκύλου, του έβαλαν πέτρα στο λαιμό και το άφησαν να πνιγεί – Το βρήκε ψαροτουφεκάς

Κτηνωδία στα Μέγαρα: Έδεσαν τα πόδια  σκύλου, του έβαλαν πέτρα στο λαιμό και το άφησαν να πνιγεί – Το βρήκε ψαροτουφεκάς
Φωτογραφία: Eurokinissi

Δε τη χωρά ο νους την απίστευτη κακοποίηση ζώου που αποκαλύφθηκε στα Μέγαρα με θύμα ένα σκύλο.

Η φρικτή κακοποίηση ζώου στα Μέγαρα, έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στα social media, όπου ένας ψαροτουφεκάς εντόπισε «πνιγμένο σκύλο με μεγάλη πέτρα στον λαιμό».

Όπως αναφέρει το post, ο δράστης ή οι δράστες είχαν δέσει τα πόδα και το κεφάλι του άτυχου ζώου, που εντοπίστηκε στην παραλία στο τοίχος της Αγίας Τριάδας στα Μέγαρα.

Ο χρήστης που πραγματοποίησε την ανάρτηση, αναφέρει πως το Λιμενικό έχει ενημερωθεί για το συμβάν.

Αναλυτικά η ανάρτηση (προσοχή σκληρές εικόνες):

«Φίλος ψαροντουφεκάς Νικος Βλαχόπουλος εντόπισε πνιγμένο σκύλο με μεγάλη πέτρα στον λαιμό εννοείτε καθαρή δολοφονία. Έχει ενημερωθεί το λιμενικό και αναμένεται να ανασυρθεί εντός ολίγου. Στην φωτογραφία λόγω του κυματισμού ίσως και (καλύτερα,) δεν φαίνεται καλά. Το σημείο ειναι στα Μέγαρα στην παραλία στο τοίχος της Αγίας Τριάδας κοντά στο τέρμιναλ. Έγινε ανάσυρση από το λιμενικό κλιμάκιο των Μεγάρων και είναι ένας μικρός πειμενικος χρώματος μαύρο.

Έγινε σκαναρισμα και δυστυχώς δεν έχει τσιπακι. Δυστυχώς η εικόνα είναι ακόμα χειρότερη αφού του είχαν δέσει κεφάλι και ποδαράκια.Αναζητούμε κάποιον που γνωρίζει αυτό το σκυλάκι όπως επίσης την τρίτη 13 του μήνα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην παραλία δεξιά στα βράχια προς το τέρμιναλ μετα τον μόλο αν υπάρχει κάποιος που είδε το τέρας που κράταγε το σκυλάκο κάποιος ψαράς που ψάρευε κάποιος περαστικός. Χρειαζόμαστε στοιχεία θα δωθεί αμοιβή για τις πληροφορίες. Ο σκυλάκος είναι μαύρος λύκος μικρής ηλικίας Πρέπει άμεσα να βρεθεί ο δολοφόνος σίγουρα θα το επαναλάβει. Κοινοποιήστε παντού».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις