Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό από το βράδυ της Παρασκευής – Οι έξοδοι που κλείνουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών συντήρησης, θα γίνουν από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 8/03 έως τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου 9/3 και θα επηρεάσουν εξόδους προς Λ. Φυλής, Κορωπίου, την είσοδο της Δουκίσσης Πλακεντίας (κόμβος 13) στο ρεύμα προς Ελευσίνα αλλά και τον Δυτικό κλάδο της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια/Ελευσίνα.

Συγκεκριμένα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης στην Αττική Οδό:
1. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 08/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 09/03/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Λ. Φυλής (κόμβος 6) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν του αυτοκινητόδρομου στην επόμενη έξοδο προς Λ. Δημοκρατίας (κόμβος 7).
2. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 08/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 09/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Κορωπί (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Τοπικές Οδούς (κόμβος Κ1), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς Αθήνα – Ελευσίνα.
3. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 08/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 09/03/2024, η είσοδος της Δουκίσσης Πλακεντίας (κόμβος 13) της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να κάνουν χρήση της εισόδου της Λεωφόρου Πεντέλης (κόμβος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

4. Κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 08/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 09/03/2024, ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια / Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:
– Ευθεία προς Μαρκόπουλο – Αεροδρόμιο, μέσω του συνδετήριου κλάδου του κόμβου Λεονταρίου (κόμβος Υ7), έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης.

Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), όπου θα αναστρέψουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ή
– Ευθεία προς Ραφήνα, στη συνέχεια να αναστρέψουν προς Ελευσίνα μέσω του κόμβου Παλλήνης (κόμβος Υ8) χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων.
Η Αττική Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είδαμε δύο περίστροφα να μας σημαδεύουν» - Συγκλονίζει η σύζυγος του επιχειρηματία μετά την ληστεία του σπιτιού τους στον Άλιμο
«Από θαύμα ζούμε, ο ένας δράστης έλεγε στον άντρα μου ”μην πεις κακιά κουβέντα για εμάς θα σου κόψω και τα 4 δάχτυλα”» λέει η σύζυγος του επιχειρηματία
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ
Μαρία Καρυστιανού: «Δεν υπάρχει όριο στην αλαζονεία και στην ασυδοσία της Κυβέρνησης» – Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ
Στην αντεπίθεση η Μαρία Καρυστιανού μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το πόρισμα του ΕΔΟΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη και την παραίτηση Παπαγεωργίου...
Η Μαρία Καρυστιανού 1
Η Πολεμική Μοίρα «Γεράκι» είναι η ισχυρότερη της Πολεμικής Αεροπορίας - Εκπαίδευση νέων ιπτάμενων χειριστών Rafale
Ήδη 8 νέοι ιπτάμενοι έχουν αρχίσει να πετούν με Rafale και μάλιστα 4 από αυτούς προέρχονται από την πρώτη σειρά που ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στα νέα εκπαιδευτικά αεροσκάφη M-346
Rafale