Site icon NewsIT

Κύκλωμα εκβιαστών: Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

16.07.2024 | 13:33
Κύκλωμα εκβιαστών: Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, για το κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων του κέντρου της Αθήνας με την συμμετοχή και υπαλλήλων της Περιφέρειας.

Στην αναφορά του για το κύκλωμα εκβιαστών, ο κ. Χαρδαλιάς ζητάει να διερευνηθούν σε βάθος πενταετίας όλες οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθει και αφορούν την διεύθυνση υγειονομικού ελέγχου. 

«Κοινοποιήσαμε τη μηνυτήρια αναφορά για διερεύνηση όλων καταγγελιών που έχουν υπάρξει στα αρχεία της  περιφέρειας τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε τη διερεύνηση σε βάθος.Το απόστημα θα σπάσει. Να παρέμβει η δικαιοσύνη ώστε να τελειώσουμε για πάντα συστήματα εκείνα που πληγώνουν τον απλό πολίτη», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής.

«Έχω εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μου η συντριπτική πλειοψηφία είναι έντιμοι άνθρωποι. Είμαι εδώ για να δώσω τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν πολίτες. Όλοι κατά καιρούς  κάνουν αναφορές αλλά κανένας δεν πήγε στον εισαγγελέα. Μιλάμε για τελευταία πενταετία», υπογράμμισε.

«Δεν πρόκειται να κάνω καμιά έκπτωση, θα πρέπει να μάθουν όλοι να σέβονται και το τελευταίο ευρώ που πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης» είπε ο κ. Χαρδαλιάς, προσθέτοντας πως καμία καταγγελία για τη διεύθυνση υγειονομικών ελέγχων χωρίς να έλεγχο από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version