Ελλάδα

Κυψέλη: Δίωξη για κακούργημα στα αδέλφια που δολοφόνησαν τον 28χρονο ξάδερφό τους

Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος των δύο αδελφών που ομολόγησαν τη δολοφονία συγγενικού τους προσώπου στην Κυψέλη το βράδυ της Δευτέρας (07.10.2024)

Σε βάρος των δύο αδελφών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία. Παράλληλα που ομολόγησαν τη δολοφονία του ξαδέρφου τους στην Κυψέλη, κατηγορούνται για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων προκειμένου να απολογηθούν την προσεχή Παρασκευή (08.10.24).

Την ίδια ώρα, οι γονείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι και η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 10 Οκτωβρίου. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή της Κυψέλης καταγράφεται η στιγμή που τα δύο αδέλφια ηλικίας 17 και 19 ετών επιτέθηκαν στον 28χρονο ξάδελφό τους. 

Όπως κατέθεσαν τα δύο αδέλφια, με καταγωγή από την Αλβανία το θύμα τα βίαζε κατ’ εξακολούθηση όταν βρίσκονταν στην πατρίδα τους.

Ο 17χρονος και ο 19χρονος μετά τη δολοφονία του νεαρού άντρα σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη, παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ομολόγησαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

Όλα έγιναν λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι) στον λαιμό.

Ο 28χρονος δέχθηκε μαχαιριές -μια σίγουρα στον λαιμό- και στη συνέχεια άρχισε να περπατά προς την Πατησίων όπου και σωριάστηκε στο έδαφος.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες στην Κυψέλη για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα τα αδέλφια εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

 

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 18χρονος από τη Νέα Αγχίαλο κρεμάστηκε επειδή οι συμμαθητές του τον είχαν στο περιθώριο» λέει η οικογένειά του
Ο 18χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας καθώς βρισκόταν στο φάσμα του αυτισμού - Οι συμμαθητές του τον είχαν απομονώσει από τις παρέες τους και δεν τον καλούσαν σε κοινωνικές δραστηριότητες
Σχοινί με θηλιά
Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο στην Πάτρα: 58χρονος χτύπησε γυναίκα με ρόπαλο και προσπάθησε να επιτεθεί και σε αστυνομικούς
Ο άνδρας εν τέλει συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση όπλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά υπαλλήλων
Περιπολικό της αστυνομίας