Site icon NewsIT

Κυψέλη: Προφυλακιστέοι οι 2 αδελφοί για τη δολοφονία του 28χρονου ξαδέλφου τους

11.10.2024 | 17:32
Κυψέλη: Προφυλακιστέοι οι 2 αδελφοί για τη δολοφονία του 28χρονου ξαδέλφου τους

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι 2 αδελφοί για τη δολοφονία του 28χρονου ξαδέλφου τους στην Κυψέλη την περασμένη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Κατά πληροφορίες στις απολογίες τους, οι οποίες διήρκησαν περίπου δύο ώρες για την εν ψυχρώ δολοφονία στην Κυψέλη, οι δύο αδελφοί, ηλικίας 17 και 19 ετών, επανέλαβαν όσα είχαν πει και προανακριτικά πως δηλαδή είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από το θύμα στην Αλβανία, όπου έμεναν για δύο χρόνια.

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως τότε ήταν στην τρυφερή ηλικία των 4 και των 6 ετών αντίστοιχα.

Τα δύο αδέλφια που το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον 28χρονο ξάδελφό τους στην Κυψέλη, οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής (11.10.2024) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθούν στην 2η ανακρίτρια ανηλίκων για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας στο πλευρό των δύο κατηγορουμένων βρίσκονταν οι γονείς τους.

Νωρίτερα, πάντως, οι γονείς κατέθεσαν και εκείνοι στην ανακρίτρια, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Στη δικαστική λειτουργό έδωσαν κατάθεση και άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους.

 

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version