Site icon NewsIT

Κυψέλη: Στην ανακρίτρια τα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον 28χρονο ξάδελφό τους

11.10.2024 | 14:09
Κυψέλη: Στην ανακρίτρια τα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον 28χρονο ξάδελφό τους

Τα δύο αδέλφια που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον 28χρονο ξάδελφο τους στην Κυψέλη, οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής (11.10.24) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθούν στην 2η ανακρίτρια ανηλίκων για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 17 και 19 ετών, ισχυρίζονται πως είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από το 28χρονο θύμα στην Αλβανία όπου έμεναν για δύο χρόνια. Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως τότε ήταν στην τρυφερή ηλικία των 4 και των 6 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο νεαροί μέχρι πριν από λίγη ώρα βρίσκονταν έξω από το γραφείο της ανακρίτριας με σκυμμένο κεφάλι και ανέμεναν την έναρξη των απολογιών τους, οι οποίες άρχισαν πριν από λίγο καθώς προηγήθηκαν οι καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης, της φίλης του 19χρονου κατηγορούμενου στην οποία φέρεται να είχε εξομολογηθεί αυτό που του συνέβη και των γονιών των δύο αγοριών οι οποίοι το είχαν πληροφορηθεί πριν περίπου ένα χρόνο ωστόσο δεν είχαν προχωρήσει ακόμα σε καταγγελία.

Η μητέρα τους, κατά πληροφορίες, ήθελε να το καταγγείλουν ενώ ο πατέρας είχε ενδοιασμούς καθώς το θύμα ήταν στενό του συγγενικό πρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση ο δικηγόρος τους Αλέξης Κούγιας προσερχόμενος εδώ στα δικαστήρια, τόνισε πως πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία.

Μετά την ολόκληρης των απολογιών των δύο κατηγορουμένων, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινικής τους μεταχείριση. 

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version