Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επέστρεψε εκτάκτως στην Αθήνα λόγω των μεγάλων πυρκαγιών

Σε «κόκκινο συναγερμό» βρίσκεται η χώρα τις τελευταίες ώρες μετά τις φωτιές  που ξέσπασαν την Κυριακή (11.08.2024). Λόγω τη σοβαρότητας της κατάστασης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στην Αθήνα.

Πολλαπλά μηνύματα του 112 στάλθηκαν προς τους κατοίκων των κοντινών περιοχών που απειλούνται από τη μεγάλη φωτιά στο Βαρνάβα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν τεράστια μάχη με τις φλόγες παρόλο που οι έντονοι άνεμοι καθιστούν την προσπάθειά τους ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το πρωί της Δευτέρας επιστρέφει στα καθήκοντά του.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς για τον πρωθυπουργό, απάντησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε απόψε στην Αθήνα και αύριο το πρωί θα βρίσκεται στο γραφείο του.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά στο Βαρνάβα εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να καίει όλη τη νύχτα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα η έκθεση του Πανεπιστημίου της Γάνδης για τα Τέμπη - «Τα έλαια σιλικόνης καίγονται»
Τονίζεται ότι «η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Γάνδης δεν συμμετείχε στην ανάλυση του ίδιου του ατυχήματος ούτε στη συγγραφή της έκθεσης όπως εκδόθηκε από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ»
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 10