Πέμπτη, 12 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Λαμία: Νεαρό ζευγάρι πήγαινε σε εστιατόρια και έτρωγε «τζάμπα» – Έφευγαν χωρίς να πληρώσουν

Λαμία: Νεαρό ζευγάρι πήγαινε σε εστιατόρια και έτρωγε «τζάμπα» – Έφευγαν χωρίς να πληρώσουν

Έκπληξη προκαλεί η υπόθεση με το νεαρό ζευγάρι που ήταν κατά συρροή…«τζαμπατζήδες», αφού πήγαινε σε εστιατόρια και ξενοδοχεία της Λαμίας, έτρωγε και έφευγε χωρίς να πληρώσει.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι από περιοχή της Αττικής και φέρεται να γευμάτιζε σε εστιατόρια στην Λαμία και συστηματικά δεν πλήρωνε τον λογαριασμό του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, οι δύο φερόμενοι απατεώνες αφού απολάμβαναν το φαγητό τους, μόλις έβρισκαν ευκαιρία έφευγαν από τα μαγαζιά χωρίς να αφήσουν χρήματα, ενώ αν κάποιος τους ζητούσε το λόγο, έπαιζαν θέατρο κάνοντας τους ανήξερους.

Στις 22 Αυγούστου το ζευγάρι φέρεται να γευμάτισε σε μία πιτσαρία. Όταν η σερβιτόρα της επιχείρησης δεν ήταν στο πόστο της, το ζευγάρι έφυγε χωρίς να πληρώσει.

Ωστόσο τους αναζήτησε ένας διανομέας της επιχείρησης, τους εντόπισε λέγοντας τότε ο ένας στον άλλον γιατί δεν πλήρωσε, ενώ παράλληλα διαβεβαίωναν ότι θα επιστρέψουν και θα πληρώσουν άμεσα, χωρίς ωστόσο να το κάνουν.

Το περιστατικό αφού δημοσιεύτηκε σε σάιτ και social media, το ξενοδοχείο όπου διέμενε το νεαρό ζευγάρι ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας ότι τους φιλοξενεί στην επιχείρησή του. Τότε, η υπάλληλος του καταστήματος εστίασης απαίτησε να πληρωθεί το ποσό από το ζευγάρι, όπου τελικά το πλήρωσε.

 

O άντρας και η γυναίκα άφησαν το ποσό των 450 ευρώ χωρίς να το πληρώσουν στο ξενοδοχείο. Μάλιστα, το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε χθες το βράδυ στην Λαμία, όπου δείπνησαν σε κεντρική ταβέρνα αλλά και πάλι την ώρα της πληρωμής είπαν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις κάρτες που είχαν πάνω τους με αποτέλεσμα πάλι να μην δώσουν χρήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις