Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Λαμία: Ο ασφαλιστής του ιδιοκτήτη του εργοστασίου τροφίμων έστειλε το e-mail για αύξηση της αποζημίωσης από φωτιά

Λαμία: Ο ασφαλιστής του ιδιοκτήτη του εργοστασίου τροφίμων έστειλε το e-mail για αύξηση της αποζημίωσης από φωτιά
Eurokinissi

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη φωτιά στο εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία όπου παρασκευάζονταν τα σχολικά γεύματα από τα οποία δηλητηριάστηκαν δεκάδες μαθητές της περιοχής.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Πυροσβεστικής, η φωτιά που κατέκαψε το εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία στις 19.5.24 προήλθε από εμπρησμό. 

Δύο ημέρες πριν τη φωτιά, είχε ζητηθεί με e-mail από την εταιρεία παρασκευής γευμάτων προς την ασφαλιστική εταιρεία να αυξηθεί το ποσό της αποζημίωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με την εταιρεία πάντως, να διαψεύδει τα δημοσιεύματα.

Όπως αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στον φάκελο της υπόθεσης υπάρχουν καταθέσεις των υπαλλήλων της ασφαλιστικής που αναφέρουν πως ο ασφαλιστικός πράκτορας στη Λαμία, ο οποίος εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη εταιρεία είχε υποβάλει αίτημα να υπάρξει αλλαγή στην αποζημίωση για ασφάλεια πυρός κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ, λίγες ώρες πριν από τη φωτιά.

Το e-mail παρουσιάστηκε στην ασφαλιστική και δόθηκε κατάθεση από τους πράκτορες και τους υπαλλήλους, οι οποίοι δήλωσαν πως δέχθηκαν το συγκεκριμένο αίτημα.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται έρευνα στο εργοστάσιο και λαμβάνονται καταθέσεις από τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις