Δευτέρα, 7 Οκτ.
23oC Αθήνα

Λαμπερή η Αθήνα- Όμως ο τζίρος στα καταστήματα παραμένει πεσμένος

Γιορτινό το κλίμα από το πρωί στο Σύνταγμα και στην Ερμού, ο κόσμος κατέβηκε με τα παιδιά του είδε τις βιτρίνες και έφυγε με άδεια χέρια.

Δύο διαφορετικά πρόσωπα είχε από το πρωί η Αθήνα. Από την μια τα χαμόγελα των παιδιών που διασκέδαζαν στους δρόμους όπου έχει δημιουργηθεί γιορτινή ατμόσφαιρα και από την άλλη οι έμποροι που έβλεπαν τα μαγαζιά τους να υπολειτουργούν παρά τις προσφορές για να δελεάσουν τους καταλωτές.

Οι προσφορές αγγίζουν έως και το 70% σε ορισμένες περιπτώσεις ενώ στα περισσότερα καταστήματα κρατούν το 10ημερο προσφορών που ξεκίνησε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Ωστόσο παρά τις προσφορές όπως μας είπε ιδιοκτήτης καταστήματος με μπιζού “η δουλειά φέτος για παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι πεσμένη κατά 40%” .

Εντυπωσιακές προσφορές έκαναν καταστήματα στην Ερμού. Αυτά ήταν που κέρδιζαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών

Λίγοι ήταν αυτοί που δεν "χάζευαν" απλά βιτρίνες αλλά είχαν γεμίσει τα χέρια τους με τσάντες

Τι καλύτερο για τα παιδιά από το να παρακολουθήσουν για λίγο την κυρία να παίζει με τις μαριονέτες

Τα παιδιά βέβαια τέτοιες ημέρες έχουν την τιμητική τους καθώς κάθε βόλτα τους επιφυλασσει μικρές η μεγάλες εκπλήξεις. Παιδιά ήταν αυτά που γέμισαν την Ερμού τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια και τα κάλαντα.


Στον πεζόδρομο της Ερμού το κλίμα ήταν θερμό με τον κόσμο να διασκεδάζει και να ευχαριστιέται την βόλτα λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου και στα καταστήματα αν και οι τιμές ήταν χαμηλές η “θερμοκρασία ήταν παγωμένη”. Όλα τα μαγαζιά θα είναι κλειστά την Δευτέρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε