Site icon NewsIT

Λάρισα: 27χρονος χτύπησε με το ΙΧ του και τραυμάτισε σοβαρά 65χρονο γιατί του «πήρε» την κοπέλα

16.10.2024 | 13:31
Λάρισα: 27χρονος χτύπησε με το ΙΧ του και τραυμάτισε σοβαρά 65χρονο γιατί του «πήρε» την κοπέλα

Καταγράφηκε από την Αστυνομία ως ένα σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα με παράσυρση άνδρα από διερχόμενο αυτοκίνητο και εγκατάλειψη του τραυματία που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Ένα τηλεφώνημα λίγες ώρες αργότερα, άλλαξε τα δεδομένα καθώς ο 27χρονος οδηγός έστησε καρτέρι με το αυτοκίνητο και παρέσυρε τον 65χρονο για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Συγκεκριμένα, όπως παραδέχθηκε ο νεαρός δράστης από την Αμυγδαλέα Λάρισας το έκανε γιατί ο 65χρονος του «πήρε» την κοπέλα και αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Ήθελε μαλιστα να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία: «Στις 18.35 ώρα της περασμενης  Δευτερας ενημερώθηκε τηλεφωνικά το Α.Τ. Κιλελέρ, από κάτοικο του οικισμού Αμυγδαλέας Λάρισας για τροχαίο ατύχημα εντός δημοτικής οδού οικισμού με παράσυρση ατόμου από οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτ/του με εγκατάλειψη. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, όπου και διαπίστωσαν ότι αρχικά ότι Ι.Χ.Ε. αυτ/το, οδηγούμενο από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος τυγχάνει ο ανωτέρω δράστης, παρέσυρε τον ευρισκόμενο καθήμενο παραπλεύρως του οδοστρώματος παθόντα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του (κρανιοεγκεφαλική κάκωση). Στη συνέχεια ο 27χρονος  οδηγός εγκατέλειψε αβοήθητο τον 65χρονο τραυματία στο σημείο και τράπηκε σε φυγή.

Όμως ο  δράστης κάλεσε τηλεφωνικά ο ίδιο στην Ασφάλεια  Λάρισας, την 21:45 ώρα της ιδίας ημέρας  και γνωστοποίησε ότι επιθυμεί να παραδοθεί για την πράξη του και αναμένει στη Ραχούλα Λάρισας, έξωθεν οικίας συγγενικού προσώπου του. Δράστης αφού παρελήφθη από το σημείο από αστυνομικούς, κατά τη μεταγωγή του στο Α.Τ. Κιλελέρ, ομολόγησε την πράξη του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας (ένεκα χωρισμού με την πρώην σύντροφο του, η όποια πλέον είχε συνάψει σχέση με τον παθόντα) και μάλιστα δήλωσε ότι είχε πρόθεση τον θανάσιμο τραυματισμό του».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version