Ελλάδα

Λάρισα: Παραμένει στη ΜΕΘ ο τρίχρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάστασή του

Ο 22χρονος οδηγός δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως έδειξε το αλκοτέστ. Συνελήφθη κι αφέθηκε ελεύθερος

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του το αγόρι τριών ετών που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από παιδική χαρά στην Χαραυγή Λάρισας.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (08.03.2025) έξω από παιδική χαρά στη Χαραυγή Λάρισας όπου ο μικρός έπαιζε. Το παιδάκι προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, ωστόσο, ένα αυτοκινητο το παρέσυρε με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Άμεσα το παιδάκι διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σήμανε συναγερμός. Η αξονική που υποβλήθηκε στο κεφάλι του ήταν καθαρή με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για σοβαρή, αλλά σταθερή. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του. Το παιδάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. 

Στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το newsit.gr, φαίνεται το παιδάκι να φεύγει από την παιδική χαρά και να βγαίνει στο δρόμο. Τη στιγμή εκείνη το αυτοκίνητο που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, το χτυπά και το παρασέρνει μέτρα μακριά. 

Σημειώνεται πως ο 22χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από αστυνομικούς της τροχαίας Λάρισας, το οποίο έδειξε ότι δεν βρισκόταν κάτω από την επήρεια αλκοόλ. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος.

 

«Εκτοξεύτηκε 10 μέτρα μακριά»

Μιλώντας στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας πέριγράφει στο newsit.gr καρέ καρέ το περιστατικό, αναφέρει ότι το αγοράκι έπαιζε στην πλατεία και για άγνωστους λόγους έως τώρα οι γονείς του το έχασαν από την ορατότητά τους.

Το αγοράκι πήγε να διασχίσει τον δρόμο κι εκείνη την στιγμή ένα ΙΧ, που το οδηγούσε ένας νεαρός, το χτύπησε.

«Ήμουν μπροστά τη στιγμή που έγινε, ξαφνικά άκουσα ένα δυνατό μπαμ και γύρισα και είδα ένα αμάξι σταματημένο στον δρόμο και 10 μέτρα μακριά ένα παιδάκι.

Ο οδηγός έτρεχε, το αγοράκι έφυγε από την παιδική χαρά και πήγε να διασχίσει τον δρόμο κι εκείνη την ώρα ερχόταν ένα παλικάρι με ένα αυτοκίνητο και το παρέσυρε 10 μέτρα μακριά, το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και έβγαζε αίμα από το στόμα και το κεφάλι. Ο πατέρας τα είχε χάσει, ξέσπασε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης