Ελλάδα

Λαθρεπιβάτης ο Ευάγγελος Αντώναρος

Πλοιοκτήτρια εταιρεία καταγγέλει ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, απαίτησε να ταξιδέψει δωρεάν.

Με επιστολή που έστειλε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica -εταιρεία στην οποία ανήκει το πλοίο- Πέτρος Βέττας, προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ζητά την αποζημίωση της εταιρείας από τη Βουλή επειδή, ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ, αρνήθηκε να ταξιδέψει με εισιτήριο από την Κω στην Πάτμο!

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

“Ο βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Ευάγγελος Αντώναρος, επιβιβάστηκε στις 18 Ιουλίου 2010 στο πλοίο ΒLUΕ STAR 2, με σκοπό να ταξιδέψει από το νησί της Κω στο νησί της Πάτμου. Κατά την επιβίβαση και σύμφωνα με τον νόμο, του ζητήθηκε από τον αρχιλογιστή του πλοίου το εισιτήριό του, όπως συμβαίνει με κάθε άλλον επιβάτη. Ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι είναι βουλευτής και έχει ελευθέρας. Παρά την επισήμανση από τον κ. αρχιλογιστή ότι ακόμη και σ’ αυτή την περίπτωση απαιτείται για τη νόμιμη επιβίβασή του εισιτήριο έστω μηδενικό, ο κ. Αντώναρος τον ευχαρίστησε και εισήλθε του πλοίου.

Δεδομένου ότι εκείνη τη στιγμή επιβιβάζονταν στο πλοίο 250 επιβάτες, το πλήρωμα προτίμησε να μη δώσει περαιτέρω έκταση στο επεισόδιο, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στον καταπέλτη του πλοίου και να μην ταλαιπωρηθούν αναίτια από τη συμπεριφορά του εν λόγω βουλευτή οι υπόλοιποι επιβάτες, οι οποίοι και κανονικά έφεραν τα εισιτήριά τους και τηρούσαν όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Μετά την είσοδό του στο πλοίο, εκδόθηκε εισιτήριο στον κ. Αντώναρο -με το φθηνότερο ναύλο, αξίας 15.50 ευρώ – προκειμένου να ταξιδέψει νομίμως και όχι ως λαθρεπιβάτης. Εκείνος αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό με την ίδια δικαιολογία και επέδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα”.

Το περιστατικό δείχνει ότι οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, μεταξύ των προκλητικών προνομίων που διαθέτουν, συμπεριλαμβάνεται και αυτό της τσιγκουνιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βρήκε τυχαία στο κατάστημα την κροτίδα και του την έδωσε» λέει ο δικηγόρος του φίλου του Άρη Μουγκοπέτρου
Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο άνδρας που του έδωσε την κροτίδα - «Δεν γνώριζε ότι ήταν τέτοιου είδους πυρσός κανείς από τους δύο» λέει ο δικηγόρος Νάσος Χατζηκωνσταντίνου
Ο φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου
Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια στον Άγιο Δημήτριο - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες
Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας
Τα κλειδιά πασπαρτού που κατάσχεσε η ΕΛΑΣ
Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός 41χρονος οδηγός μηχανής μετά από σφοδρό τροχαίο - Στο νοσοκομείο η συνεπιβάτης
Από τη σύγκρουση η μηχανή εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα, με τους επιβάτες της να καταλήγουν στο οδόστρωμα, ενώ ο 41χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε άμεσα
Ασθενοφόρο 1