Ελλάδα

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Την Τετάρτη στου Ζωγράφου η κηδεία του

Η είδηση πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή μόλις στα 63 του χρόνια, έχει «μουδιάσει» από τη θλίψη τους πάντες. Η οικογένειά του ανακοίνωσε πότε θα γίνει η κηδεία του.

Την Τετάρτη (11.09.2019), στο νεκροταφείο του Ζωγράφου θα κηδευτεί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και εκεί θα είναι όλοι όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, όλοι όσοι τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

Click4more: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Γιατί καθυστέρησε το ασθενοφόρο – Χάθηκε πολύτιμος χρόνος

Η οικογένεια του αγαπημένου συνθέτη ζήτησε απ’ όσους βρεθούν στο τελευταίο αντίο, αντί για στεφάνια, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία «Μαζί για το Παιδί». Άλλωστε, για την Ένωση θα έδινε αύριο Τρίτη στο Ηρώδειο συναυλία.

Γι’ αυτό και στην ανάρτηση όπου έκανε γνωστό το χρόνο και την ημέρα της κηδείας, έδωσε δυο λογαριασμούς κι έναν τηλεφωνικό αριθμό για να κατατεθούν χρήματα.

Δείτε την ανάρτηση από την οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν

Η είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έπεσε σαν «βόμβα» νωρίς το πρωί της Δευτέρας (09.09.2019). Κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Ήταν όμως η πικρή αλήθεια.

Μόλις στα 63 του χρόνια, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας προδόθηκε από την καρδιά του. Βρισκόταν στην πόλη όπου γεννήθηκε, στο Βόλο.Εκεί, στο Πτελεό Μαγνησίας είχε εξοχικό. Εκεί όπου γεννήθηκε, εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.

Click4more: Τα τραγούδια του που αγαπήθηκαν όσο λίγα

Στις 4:30 το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για το περιστατικό με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Εστάλη κινητή μονάδα με γιατρό, ο οποίος όμως διαπίστωσε ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΚΑΒ ειδοποίησε η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο γνωστός τραγουδοποιός είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass.

Διδυμότειχο μπλουζ, Εκεί στο Νότο, Ένας Τούρκος στο Παρίσι, Tερατάκια τσέπης, Έλα ψυχούλα μου, η μεγάλη συναυλία του το 2012 στο Καλλιμάρμαρο με προσκεκλημένους του τους Ανταμό, Μπραντουάρντι, Κριστόφ, Καροτόνε, Διονύση Σαββόπουλο, Διονύση Τσακνή, Ελεονώρα Ζουγανέλη και τόσους άλλους εκλεκτούς που ζωντάνεψαν το cd του «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στη Μεσόγειο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που η 47χρονη ναυτικός παρασύρεται από τη νταλίκα στο λιμάνι της Πάτρας - Τέσσερις συλλήψεις
«Πήγαινε να κατέβει από το καράβι, είχε σχολάσει. Φεύγοντας από αυτό στον καταπέλτη επάνω, μου είπαν από την εταιρεία, ότι κύλησε μία νταλίκα και την παρέσυρε», λέει ο αδελφός της
Η νταλίκα τη στιγμή που βγαίνει από το πλοίο
Εκατομμυριούχος στη στιγμή – Τυχερός παίκτης στη Σούδα Χανίων κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι «SUPER ΣΚΡΑΤΣ»
"Το να γίνεται κάποιος συμπολίτης μας εκατομμυριούχος, μέσα σε λίγα λεπτά, είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν", αναφέρει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ
Γιώργος Παπαγεωργίου ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Σούδα Χανίων