Σάββατο, 28 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Λαύριο: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή μαθητών έξω από το ΕΠΑΛ – Ελεύθεροι και οι 12 συλληφθέντες

Λαύριο: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή μαθητών έξω από το ΕΠΑΛ – Ελεύθεροι και οι 12 συλληφθέντες

Στον εισαγγελέα ανηλίκων μεταφέρθηκαν οι 13 συλληφθέντες (12 ανήλικοι και 1 ενήλικας) για την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (27.9.2024) έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τον άγριο καυγά των μαθητών. 

Σημειώνεται πως οι 13 ανήκουν στις δύο ομάδες των 30 ατόμων που μαζεύτηκαν χθες μπροστά από το ΕΠΑΛ Λαυρίου για να λύσουν τις διαφορές τους με μπουνιές, κλωτσιές αλλά και μαχαίρια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένας 16χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο ανήλικους στο πόδι.

Οι έφηβοι που συνεπλάκησαν είναι από το Λαύριο και την Κερατέα και μεταξύ τους υπάρχει μια διαμάχη, ενώ πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε ακόμα μία συμπλοκή.

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής. 

Στο βίντεο φαίνονται στο βάθος οι μαθητές να τσακώνεται και κάποια στιγμή ακούγεται ένα άτομο να λέει «ωχ, μαχαιρώθηκε».

 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ενώ σε βάρος του 16χρονου με το μαχαίρι έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Και οι 12 ανήλικοι συλληφθέντες μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σε βάρος του ενήλικα συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραπέμπεται να δικαστεί από το αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις