Site icon NewsIT

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Η στιγμή που φτάνουν τα ασθενοφόρα για να παραλάβουν μεθυσμένους μαθητές από το κλαμπ

28.10.2024 | 13:23
Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Η στιγμή που φτάνουν τα ασθενοφόρα για να παραλάβουν μεθυσμένους μαθητές από το κλαμπ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν αρκετοί ανήλικοι το βράδυ του Σαββάτου (26.20.2024) προς ξημερώματα της Κυριακής, καθώς μέθυσαν μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Έξω από το κλαμπ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα προκειμένου για να παραλάβουν τα παιδιά που ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από το αλκοόλ. Κάποια από αυτά έφυγαν με τους γονείς τους.

Το παρακάτω βίντεο άλλωστε αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα για όλα όσα σημειώθηκαν στο κλαμπ. Στο σημείο έχουν αρχίσει να φτάνουν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους μαθητές που έχουν μεθύσει. Στον δρόμο μάλιστα έχει συγκεντρωθεί και αρκετός κόσμος.

 

@anastasia_ktr #club22 #foryou #fyp #nightout ♬ original sound – EricCamilleri

Συνολικά 8 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τους διασώστες να μεταφέρουν τους ανήλικους σε διάφορα νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου.

Από τα παιδιά 15-17 ετών που κατανάλωσαν αλκοόλ το βράδυ του Σαββάτου (26.10.2024) στο κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης μία μαθήτρια παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ για κάποιες ώρες είχε χρειαστεί να μπει στη ΜΕΘ.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό και να τηρήθηκαν οι προβλεπόμενοι κανόνες για τη διάθεση αλκοόλ σε νέους.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων έκανε γνωστό ότι θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.  

«Ο Δήμος Αθηναίων έχει επιληφθεί του θέματος που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους. Θα προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τις πράξεις που διαπιστώθηκαν, σε συνεννόηση και με την Ελληνική Αστυνομία».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version