Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Λιάνα Κανέλλη: «Η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή – Τα νεότερα για την υγεία της μετά το ατύχημα

Λιάνα Κανέλλη: «Η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή – Τα νεότερα για την υγεία της μετά το ατύχημα

Σοκ στον τηλεοπτικό αέρα προκάλεσε το ατύχημα που υπέστη η Λιάνα Κανέλλη τη στιγμή που έφευγε από το πλατό του ΑΝΤ1 το βράδυ των ευρωεκλογών.

«Πάγωσαν» όλοι με το ατύχημα της Λιάνας Κανέλλη, με ενδεικτική την αντίδραση της Ελίζας Βόζεμπεργκ, η οποία είπε σοκαρισμένη είπε «ωχ! έπεσε».

Το πρωί της Δευτέρας (10.06.24) η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφερόμενη στο περιστατικό, έδωσε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Λιάνας Κανέλλη, μετά το ατύχημα.

«Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη, η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο. Ανησύχησαν όλοι και δικαίως. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζενμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, βλέπω το σοκ στα μάτια της», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Και πρόσθεσε: «Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν ήταν ότι ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, με την έννοια του να τη στείλει στο νοσοκομείο, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις