Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Λιόσια: «Κάτω από τον μουσαμά υπάρχουν τεμάχια του πτώματος» λέει κάτοικος της περιοχής

Λιόσια: «Κάτω από τον μουσαμά υπάρχουν τεμάχια του πτώματος» λέει κάτοικος της περιοχής

Θρίλερ στα Άνω Λιόσια με ένα απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε από αστυνομικούς στην οδό Αγαμέμνονος το βράδυ της Παρασκευής (31/05/2024).

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε να πάει στο σημείο καθώς κάτοικοι στη γειτονιά στα Άνω Λιόσια έκαναν παράπονα για έντονη δυσοσμία εδώ και τουλάχιστον τρεις ημέρες. Όταν μπήκαν στην αυλή του σπιτιού τότε αντίκρισαν το φρικτό θέαμα ενός απανθρακωμένου άνδρα σε ένα καμένο στρώμα.

Όπως περιγράφει κάτοικος της περιοχής στο newsit.gr «η γειτονιά μύριζε από την Τρίτη και ψαχθήκαμε μήπως ψόφησε κάποιο σκυλί ή άλλο ζώο. Κοιτάξαμε σε αυλές και ταράτσες αλλά δεν βρήκαμε κάτι».

Τότε όμως ένας γείτονας παρατήρησε από την ταράτσα του ένα καμένο στρώμα και πάνω του κάτι σκεπασμένο με μουσαμά. Αμέσως του κίνησε την περιέργεια και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr κάτω από το μουσαμά υπήρχαν τεμάχια του καμένου πτώματος.

Οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του 59χρονου γιου του άτυχου άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως έβαλε φωτιά για να κάψει το νεκρό πατέρα του καθώς δεν είχε λεφτά για την κηδεία.

Κάτοικος της περιοχής είπε πως ο γιος χτυπούσε τον ηλικιωμένο πατέρα του, ενώ τους κατασχέσανε το σπίτι και σε λίγες μέρες θα ερχόταν ο ιδιοκτήτης να το πάρει. Μάλιστα λέει πως ο γιος είναι καθηγητής.

Για την μυρωδιά ανέφερε πως ήταν έντονη από την Τρίτη και σήμερα Παρασκευή (31/05/2024) που τον είδαν να βάζει φωτιά, κάλεσαν την αστυνομία.

Άλλος γείτονας τόνισε πως δεν τους έβλεπαν πολύ στην γειτονιά καθώς δεν ήταν κοινωνική και πως είχε ακούσει πως ο γιος είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις