Ελλάδα

Λιόσια: Ποινική δίωξη για πλημμελήματα στον 57χρονο – Δεν προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1.6.24) ο 57χρονος που συνελήφθη στα Άνω Λιόσια καθώς έκαψε τη σορό του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού τους. 

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής. 

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια που οδήγησε στον θάνατο τον ηλικιωμένο άνδρα ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διενέργειας ψυχιατρικής εξέτασης στον 57χρονο.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κανένα ίχνος της εικαστικού Αναστασίας Βελεργάκη - «Την είχε πλησιάσει ένας άνδρας χειριστικός και επίμονος»
«Για τα κρυπτονομίσματα που εικάζεται ότι είχε μπλέξει, προφανώς κάποιος την έβαλε εκεί. Η Αναστασία ήταν πολύ έξυπνη, εάν κατάλαβε ότι την έχουν εξαπατήσει, θα έκανε μεγάλη φασαρία»
Η εικαστικός Αναστασία Βελεγράκη
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τα Τέμπη: «Λέτε να σκοτώθηκαν άνθρωποι;» - Δραματικές συνομιλίες της σταθμάρχη Ν. Πόρων με τον προϊστάμενο κυκλοφορίας ΟΣΕ
«Κύριε Δημήτρη, θα χάσω τη δουλειά μου;» ακούγεται να λέει η σταθμάρχης, με τον πρ. κυκλοφορίας να της απαντάει ότι «αυτό είναι το λιγότερο»
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη