Site icon NewsIT

Ληστεία σε τράπεζα: Ο δράστης της Μητροπόλεως είχε «χτυπήσει» και στην Μεταμόρφωση;

14.09.2021 | 20:27
Ληστεία

Η ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην «καρδιά» της πρωτεύουσας σήμανε συναγερμό στην Ασφάλεια που αναζητά τους πάνοπλους κακοποιούς, με τις έρευνες να παρακολουθεί πλέον και η Αντιτρομοκρατική.

Οι δύο ληστές ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και πιστόλι. Αποφασισμένοι για όλα, «χτύπησαν» μέρα – μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αθήνα, κάτι που από μόνο του «λέει» πολλά. Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης, 14.09.2021, στην οδό Μητροπόλεως.

Σε ελάχιστη απόσταση από την πλατεία Συντάγματος και το ελληνικό κοινοβούλιο, το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης και την πλατεία Μοναστηρακίου. Οι δυο ληστές μπήκαν στην τράπεζα έχοντας στα πρόσωπά τους μάσκες για τον κορονοϊό.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ντοκουμέντο που παρουσίασε το newsit.gr, ο πιο ψηλός φορούσε καφέ μπλούζα και γκρι σορτσάκι, ενώ ο συνεργός του γκρι μπλούζα και καφέ σορτσάκι.

Ληστεία

Με την απειλή καλάσνικοφ και πιστολιού κι αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, άρπαξαν τα χρήματα από τα ταμεία -για περίπου 13.000 ευρώ κάνουν λόγο οι πληροφορίες και εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι στα στενά της περιοχής.

Ποιοι έκαναν την ληστεία; Έρευνες και για αντιεξουσιαστή

Εν τω μεταξύ, νεότερες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Αρχών έχει μπει ένας αντιεξουσιαστής, δραπέτης φυλακών, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστεία σε τράπεζα.

Τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι δεδομένο, ωστόσο σύμφωνα και με ρεπορτάζ του Mega, ο δράστης που έχει το σακίδιο στην παραπάνω φωτογραφία, φέρεται να συνδέεται με συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει αποδράσει από τις φυλακές στις αρχές Αυγούστου.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να είναι και ο δράστης ληστείας που έγινε στα μέσα Αυγούστου του 2021, λίγες μέρες μετά την απόδρασή του, στην Μεταμόρφωση.

Δείτε το στιγμιότυπο από την ληστεία στην Μεταμόρφωση

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version