Ελλάδα

Λιβαδειά: Επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών ατόμων από ξενώνα στο Ζερίκι – Το χιόνι ξεπέρασε τους 40 πόντους

Κάλεσαν για βοήθεια μέσω του 112

Μεγάλη περιπέτεια περίμενε 3 ανθρώπους στο χωριό Ζερίκι στη Λιβαδειά οι οποίο εγκλωβίστηκαν μέσα σε ξενώνα από τα πυκνά χιόνια που έπεσαν στην περιοχή.

Οι τρεις εγκλωβισμένοι κάλεσαν σε βοήθεια μέσω του 112, με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές να σπεύδουν στο χωριό της Λιβαδειάς για να μαζέψουν τα χιόνια και να καταφέρουν να τους απεγκλωβίσουν.

Λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης (14.01.2025), οι πυροσβέστες μαζί με την εθελοντική ομάδα της Λιβαδειάς, κατάφεραν να προσεγγίσουν τον ξενώνα και με χωματουργικό μηχάνημα να μαζέψουν τα χιόνια που είχαν ξεπεράσει τους 40 πόντους.

Οι 3 εγκλωβισμένοι τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν στον ξενώνα αλλά αποκλείστηκαν από τα χιόνια. Εκτός αυτού, τη Δευτέρα έγινε και διακοπή ρεύματος, βλάβη η οποία δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα.

Οι εκδρομείς μεταφέρθηκαν με οχήματα της πυροσβεστικής στη Λιβαδειά και είναι καλά στην υγεία τους.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δικαστικοί λειτουργοί καθυστέρησαν να δώσουν έγκριση να ανοίξει ο ιατρικός φάκελος του Βασίλη Καλογήρου - Τη Δευτέρα οι καταθέσεις των γονιών του
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατό του. Μυστήριο παραμένει η φαρμακευτική ουσία που ανιχνεύτηκε κατά τις τοξικολογικές εξετάσεις
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου στον Τύρναβο
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»