Site icon NewsIT

Λουκίλα Καρρέρ για τον Μίμη Πλέσσα: «Του έκανα ερωτική εξομολόγηση και ξεψύχησε στην αγκαλιά μου»

05.10.2024 | 15:16
Λουκίλα Καρρέρ για τον Μίμη Πλέσσα: «Του έκανα ερωτική εξομολόγηση και ξεψύχησε στην αγκαλιά μου»

«”Πιες λίγο νερό να ξαναγυρίσουμε στη ζωή μας”. Του είπα πόσο ωραία χρόνια πέρασα, σε ευχαριστώ για όλα, για το παιδί μας, για όλα. Άκουσε αυτά που ήθελε, κάνει ένα “άχ” και ξεψυχάει πάνω στο στήθος μου», συγκλονίζει η Λουκίλα Καρρέρ για τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα.

Νέες πληροφορίες για τον θάνατο του μεγάλου Μίμη Πλέσσα, που «έφυγε» στα 99 του χρόνια τα ξημερώματα του Σαββάτου (05.10.2024) και βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα. Η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ αποκάλυψε πως ο συνθέτης ξεψύχησε στην αγκαλιά της.

 «Ξεψύχησε χθες το βράδυ. Τον χάιδευα, του έλεγα “ευχαριστώ για όσα ζήσαμε”. Προσπαθούσα να του δώσω λίγο νερό, είχε σταματήσει μα τρώει και να πίνει μόνο τρεις μέρες, τίποτα άλλο.

“Πιες λίγο νερό να ξαναγυρίσουμε στη ζωή μας”. Του είπα πόσο ωραία χρόνια πέρασα, σε ευχαριστώ για όλα, για το παιδί μας, για όλα. Άκουσε αυτά που ήθελε, κάνει ένα “άχ” και ξεψυχάει πάνω στο στήθος μου», είπε η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα.

«Οπότε ήταν ευλογημένο το τέλος. Λες και το ήξερα και του έκανα αυτή την ερωτική εξομολόγηση. Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία. Ούτε νοσοκομεία, ούτε γιατροί, ούτε πόνοι, τίποτα», πρόσθεσε η Λουκίλα Καρρέρ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version