Ελλάδα

Λουκάς Παπαδήμος: Άλλο ένα 24ωρο στην εντατική

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι ο δεύτερος χειρουργικός καθαρισμός, στον οποίο υποβλήθηκε ο Λουκάς Παπαδήμος για το τραύματα που φέρει, μετά την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του το απόγευμα της Πέμπτης (25.05/2017), όταν σημειώθηκε έκρηξη στο αυτοκίνητό του από παγιδευμένο φάκελο.

 

Όπως αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν της διοίκησης του “Ευαγγελισμού”: “Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Πραγματοποιήθηκαν αλλαγές τραυμάτων επί κλίνης από την ιατρική ομάδα και διαπιστώθηκε ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο”.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αύριο, Δευτέρα, ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να μεταφερθεί σε θάλαμο. Είναι ήρεμος, αρκετά ομιλητικός, ευχαριστεί συνεχώς το ιατρικό προσωπικό και λέει στους γιατρούς πόσο τυχερός νιώθει, που δεν τραυματίστηκε πιο σοβαρά.

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»